ÅLHOLM PIZZA & GRILL

Bestil mad online

Recentreview


3,5 stjerner ud af 992 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Ålholm Pizza & Grill. Vil du vide mere? Få mere at vide

27 sep 2022 at 4:54 God cheese burger med lille pommes frites, og margarita med ekstra fyld smagte rigtig godt. De kom 15 min. Før tid.
18 sep 2022 at 21:44 Maden var kold. De havde det ikke i en termokasse/termopose.
12 sep 2022 at 21:48 Mig og kæresten bestiller tit her fra, har aldrig kunne klage over maden. De laver en god salat pizza og anbefaler højt deres Ålholm special. + pomfritterne er gode.
5 sep 2022 at 10:10 Maden smagte godt, men lidt kedelig salat på pizzaen :-) Leveringstiden blev varslet til 60 min, men pizza blev leveret allerede efter 10 min, og så på en søndag. Tak for det!
4 sep 2022 at 19:09 Fik forkert mad. Da jeg bad om det rigtige, nævnte jeg at en flaske sodavand gratis oveni, som plaster på såret, blev han meget uhøflig. Vi bestiller sjældent grillmad, og når vi gør, vil vi gerne nyde det sammen, men jeg spiste alene.
1 sep 2022 at 0:02 Skuffende oplevelse! Gad ikke spise min mad da det kom efter 60 min. Lad være at bestille noget med skinke fra dette sted, det er kalkun skinke de bruger! Specificer jeres ingredienser så man faktisk får hvad man bestiller!
20 aug 2022 at 20:55 Lækkert mad...lidt flere grøntsager i havde givet den sidste stjerne
28 jun 2022 at 18:25 Kun 3 stjerner. Ja. beklager, men bøffen var tør, har den ligget for længe på panden? I var også længe om at levere, heller ikke oplevet før.
12 jun 2022 at 22:37 Kebab kødet var brændt og sejt, brødet var tørt og smuldrede.. meget skuffedende. Det plejer at være super godt, men de sidste to gange har været dårligt. Bestiller desværre ikke fra dem igen.
12 jun 2022 at 7:15 Altid god og veltilberedt mad herfra. Tilmed lynhurtig levering. Kan kun anbefales.
28 maj 2022 at 23:33 Quesadillas and Burrito were definitely not Quesadillas and Burrito....the butter chicken was with a white sauce and totally without tomato...the Naan was not a Naan (I'm Indian!)...the pizza was very good but cold
15 maj 2022 at 11:43 Lækker bøfsandwich som ikke var stegt tør, lidt tomat og lidt agurkesalat, ingen salatblade overhovedet (skønt) og selve bollen stegt perfekt, sprøde pommes frites.